Skip to main content

Sedentaris a «El Periódico»

Avui tots els corredors i corredores populars som portada a «El Periódico» de Catalunya
A la portada hi ha unes persones que, simbòlicament i per un dia, intenten representar a tothom que fa esport en el seu temps lliure i, molt especialment, als corredors populars. Ha estat un gran sort (una casualitat de la vida) poder participar en aquest reportatge tan especial que té aportacions de professionals de l’esport.

Toni, Xavi, Anna, Ferran, Manel, Iñaki i Marc.
Fotografia: Andrea Bosch – El Periódico de Catalunya – 18/12/2011 

Sedentaris.cat no és un club oficial, és més aviat un «grup 2.0» amb amics per llocs diversos (Oristà, Castelldefels, Barcelona, les Guilleries, Mataró, etc.) que van explicant allò que fan i trobant-se a proves esportives populars. El nostre lema: «no volem ser sedentaris».

A la fotografia surten els «populars» i, per quedar bé a la foto, ens hem deixat acompanyar pel «míster» Marc Hurtado un gran atleta, entrenador i amic.
Aprofitem el bloc per donar les gràcies a «El Periódico» per aquest article, especialment a la María Jesús Ibañez per convidar-nos a participar i a l’Andrea Bosch per les fotografies.
Voldríem escriure molt més però ens aturem aquí i recomanem fer una cosa 1.0: llegir l’article a la premsa de paper 🙂 .
Salut i cames!

Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris
twitter: @sedentariscat
FB: Facebook Sedentari

Nota: a l’article fa referència a «Sedentaris.com» però el nom correcte és «Sedentaris.cat».  Us recomanem també visitar el Sedenarios.net que lidera l’Iñaki i que a la foto no surt gaire (el Marc el tapa una mica 🙂