Skip to main content

Sí, TRI atreveixo

La publicitat de la triatló de Barcelona preguntava «TRI atreveixes?». Bon joc de paraules… La resposta és sí.

Sí perquè ja n’he fet una, encara que sigui per equips. I sí perquè després de la insistència (i l’enveja) de veure a amics (i Sedentaris) com el Sergi B. o el David P. que s’ho van proposar i enguany l’han feta.

Des de sempre que he tingut ganes de fer una triatló. Problemes? manca de temps per entrenar-ho tot, no disposar d’una bici com cal i sobretot, vèncer la mandra de nedar. Mira que d’adolescent vaig passar hores a la piscina els matins abans d’anar a classe per corregir problemes d’esquena, però ara em costa molt posar-m’hi. Suposo que tot és començar per trobar-li la gràcia.

El 17 d’octubre de 2010 vaig poder participar de la triatló de Barcelona en la modalitat per equips. Es podria dir que ja sóc triatleta, o si més no un terç d’ell. Des de la feina ens vam animar per participar-hi i vam fer-ho amb la samarreta blava de la Zurich, la verda dels Sedentaris es va quedar a casa.

Vaig trobar impressionant l’ambient que s’hi vivia. Es percebia que els que hi participaven anaven a fer una cosa fora del normal. Cal haver treballat bé les 3 disciplines. Tenen la meva admiració.

Jo ho vaig viure des de la zona on estavem els equips. En ser el darrer en sortir vaig poder gaudir de veure com arribaven i feien les transicions els que participaven en la modalitat individual. Després ens va tocar el torn a nosaltres. L’ambient era un altre. Companyerisme entre els equips que erem de la Zurich. Era emocionant escoltar les experiències dels que anaven arribant. La gran majoria mai havien participat en proves com aquesta i per tant es percebia que estaven vivint una gran experiència.

El nostre equip el formavem el Joan Anton (que va nedar), el Joseba (que va anar en bici) i jo que vaig córrer. No ens vam arronsar i vam agafar la modalitat olímpica. 1.500 m nedant, 33 Km de bicicleta i 10 Km corrent. Tots vam donar el màxim i vam fer un temps total de: 2:38:51.

La primera part, ja l’he feta. La idea és començar anar a la piscina cap al mes de maig, seré capaç de donar-li continuitat?

Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris