Skip to main content

Tornar a començar (gairebé) de zero

Com ja us explicava en un altre post, estic en plena pretemporada. Pretemporada perquè ara al setembre comença el meu calendari de proves, pretemporada perquè porto des del mes de maig parat i pretemporada perquè estic provant fins on puc arribar després de la meva lesió a l’Aquiles.
Les sensacions són bones. He fet unes quantes tirades de 10 Km i el tendó em respon bé. El que no responc bé sóc jo. Em noto molt baix de forma i tinc les mateixes sensacions de fa 3 anys quan vaig començar a córrer i mai havia fet cap cursa. Aquell ofec, aquelles pulsacions altes quan em fa la sensació que estic rodant lent, aquell neguit per veure si aguantaré la distància… De totes formes, ara hi ha una part positiva. He après una mica sobre com entrenar-me i a més, basant-me amb l’experiència, sé que sóc capaç de fer-ho i sé fins on he arribat. Aquesta és la meva motivació!
Dissabte passat vam estar corrent amb el Ferran i finalment vaig acabar fent 12 Km. Aquesta setmana començaré a treballar una mica de sèries per poder aguantar un ritme més alt per Km.
Malauradament no podré fer la mitja de Sabadell el diumenge 4. Ara no aguantaria… El meu objectiu és la Cursa de la Mercè del dia 18. El repte? Fer 45 min. No és fàcil acceptar-ho ara que ja sóc sub-40, però veient com estic, aconseguir-ho serà un gran motiu d’orgull.

Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris