Skip to main content

Trobada de blocaires i amics a la Carretera de les Aigües

.
Històrica primera trobada de blocaires a la Carretera de les Aigües (Tibidabo – BCN) per fer 10 quilòmetres, amb força calor i humitat.

En Pau de «IronPanic» ha marcat el ritme, seguit pel Toni i el Ferran, amb la intenció de fer que en Xavi – XTB (Xavi Triathlon Beginner), vingut des de Hong Kong, pugués millorar la seva millor marca personal. Repte superat! A més, no estàvem sols, també hi havia més amics i familiars que ens han acompanyat (fins i tot ha vingut un futur nen, en Guillem, felicitats als pares :-). Al final cadascú ha acabat com ha pogut ja que la calor, tot i que eren passades les 20 hores era notable, a banda de la humitat.

En Xavi ha millorat la seva marca, i intentant seguir al Pau, qui escriu també ha millorat el seu registre en la distància en 10 segons i, com diria el que en pocs minuts serà ex-president del FC Barcelona … «al loro! que no estamos tan mal».

Tot un èxit que persones que s’han conegut per mitjà dels blocs s’acabin trobant al món «real» i puguin compartir el fet de fer esport i compartir experiències junts.

S’espera fer una segona trobada en acabar l’any (o abans…), a banda de totes les proves esportives populars on anirem coincidint, no?

Animeu-vos a fer esport, que és salut! 

Ferran de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris