Skip to main content

Mitja marató de Sabadell. Una bona forma de començar la temporada

Bones sensacions i els ànims ben alts després de la mitja marató de Sabadell del 5 de setembre. Aquesta cursa formava part d’un dels reptes que m’havia fixat per aquest nou curs. Després de la mala experiència a la mitja de Granollers, em volia treure l’espina clavada i em vaig marcar el propòsit de fer-ne unes quantes més. Aquesta va ser la primera i el resultat ha estat prou bo.

Vam ser dos els sedentaris que aquell matí de diumenge vam matinar per fer front als poc més de 21 Km. Pel Carles formava part de la seva preparació per la marató d’Amsterdam del 17 d’octubre. Tot i que no va millorar marca (tampoc era l’objectiu) sí que va fer un envejable 1:27:30 que li permetia quedar entre els 70 primers de la prova. En el meu cas, el propòsit era veure les sensacions pensant en la mitja del Mediterrani on sí que voldria baixar del 1h36min, però sempre tenint com a referència intentar no superar els 1:39:04 de Granollers.

Per sort la calor no va apretar massa i els entrenaments fets aquest estiu a la Cerdanya i a la Carretera de les Aigües van anar donant els seus fruits. La cursa es va fer al voltant d’un circuit d’uns 10 Km al que vam fer 2 voltes. El volum de gent va ser el correcte per poder anar corrent acompanyat, però sense tenir mai la sensació d’ofec o de multitud. Els carrers de Sabadell ens van acollir i fins i tot vam passar per la seva Rambla. El recorregut em va agradar, però he de reconèixer que les pujades de la part final em van trencar una mica.

En sortir des de bastant endavant em vaig deixar endur pel ritme dels capdavanters. Un primer Km a 4:02 no em va fer oblidar quin era el meu objectiu i les meves possibilitats de manera que vaig anar frenant-me fins situar-me a una velocitat que em permetés acabar els 21 Km en condicions. En definitiva, vaig anar de més a menys però amb forces per poder apretar una mica en els metres finals. Em queda encara l’assignatura pendent de no ser tan conservador i saber fins a quin punt puc marcar-me un ritme més alt sense després pagar-ho al final.

Ara toca mirar endavant i anar millorant.

Podeu trobar els resultats oficials aquí i fotos dels corredors durant la cursa i a la sortida.

Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris