Skip to main content

Pensant en Granollers…

Diuen que si aquesta és una de les mitges més ràpides, que si s’hi viu un gran ambient, que si s’ha de córrer alguna vegada a la vida, però en el meu cas, no puc evitar tenir la sensació de mal rotllo cada cop que penso en aquesta prova. L’any passat la vaig fer per primera vegada i la veritat és que no em va anar gens bé (aquí podeu llegir la crònica que vaig fer llavors).

Fins i tot va fer plantegés deixar de córrer perquè no tenia ganes de tornar a viure una experiència com aquella.

Però em vaig refer, vaig recuperar els ànims, em vaig posar a entrenar dur i aquí torno a estar, inscrit des de fa mesos i pensant en com ho faré aquest diumenge a Granollers. Al meu cap només hi ha 2 xifres: 1:30 i 4:20. 1h 30min és el repte que m’he fixat de temps que vull fer i 4:20 és el ritme per Km que he de mantenir per poder aconseguir-ho.

Darrerament no he pogut entrenar tant com hagués volgut, però crec que tinc el repte a l’abasat. A més, en la darrera mitja a Castelldefels, tot millorar molt i posar-me en 1:32, em vaig oblidar el xip a casa i per tant el meu temps no està homologat.

 

Serem uns quants els sedentaris que hi anirem i també uns quants amics que la correran. Molta sort a tots ells i a la resta de participants. Fins diumenge, jo seguiré pensant en els meus números, esperant vèncer la meva particular «maledicció» i desitjant poder explicar-vos aviat que el repte ha estat superat.

Fins que no sigui diumenge, seguiré pensant en Granollers…

Toni de Sedentaris.cat
El bloc dels que no volen ser sedentaris